Άρνηση μεταφορας με λεωφορείο

Ονομαζομαι Κωνσταντινα-Μαρια Τσιπλακη ,15.30 Δευτερα 6Ιουνιου 2011 μου αρνηθηκε την μεταφορα εμενα και του γιου μου 8 μηνων ενας οδηγος λεωφορειου του οασθ(58 βενιζελου-χορτιατη).Μολις μπηκαμε με το καροτσι-μπηκα οπως παντα στη θεση των α.με.α για να μην κλεινω την εισοδο.Ο οδηγος μου φωναξε απο την θεση του οτι ο κανονισμος λεει να κλεισω το καροτσι μου και να τον παρω τον γιο μου στην αγκαλια μου.Οταν τον ρωτησα ποιος φερει την ευθυνη αν εκεινος φρεναρει αποτομα απαντησε οτι δεν φερει καμια ευθυνη ο οδηγος και αμα δεν «μου αρεσει» να κατεβω απο το λεωφορειο του.Η συμπεριφορα του ηταν αναρμοστη.
Αρνηθηκα να βγαλω απο το καροτσι το παιδι οπου ειναι ασφαλισμενο και τοτε εκεινος αρνηθηκε την παραμονη μου στο λεωφορειο!
Με μεγαλη μου ντροπη κατεβηκα απο το λεωφορειο μη θελοντας να καθυστερησω τους υπολοιπους επιβατες.
Περιμενα το επομενο λεωφορειο με τον φοβο οτι δεν θα μας μεταφερει ουτε εκεινο.
Παρακάτω εχω τους κανονισμους του ΟΑΣΘ από την σελιδα oasth.gr.

Δ΄ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΡΟΤΣΙΩΝ
. Στα λεωφορεία τα παιδικά καρότσια μεταφέρονται κλειστά. Στις περιπτώσεις που αυτό δεν είναι εφικτό ή ο συνοδός τους προτιμά να μεταφέρει το παιδί μέσα σε αυτό, επιτρέπεται η μεταφορά μόνον εφόσον ο οδηγός κρίνει ότι η πληρότητα του οχήματος το επιτρέπει.
. Στην περίπτωση αυτή ο συνοδός υποχρεούται :
α. Να επιβιβαστεί / αποβιβαστεί από τη μεσαία (-ες) θύρα (-ες).
β. Να τοποθετήσει το καρότσι με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην ενοχλεί τη διέλευση και κίνηση άλλων επιβατών εντός του οχήματος.
γ. Να βρίσκεται πλησίον του καροτσιού, να το κρατά και γενικά να φροντίζει για τη μη πρόκληση τραυματισμού ή όχλησης άλλων επιβατών.
δ. Το παιδί να είναι δεμένο και το καρότσι να φέρει φρένο.

τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση?

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.