Καφετέρια PICO PICO Εντός Jumbo

PICO PICO – PICO ΕΠΕ
Καφετέρια
6ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, Εντός Jumbo, Ευκαρπία, 56403, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο:2310686111

Στις 24/08/2011 ημερα τεταρτη βρίσκομαι στην θεσσαλονίκη για δουλειά . Μόλις τις τελειώσαμε πήγαμε με την οικογένεια μου στα τζάμπο στο ωραιόκαστρο τις θεσσαλονίκης . Η σύζυγος πετάγεται για λίγο στα sprinter με τα παιδιά μας , και εγώ με τον καφέ μου κάθομαι σε ένα κιόσκι ακριβής έξω από το κατάστημα . Έρχεται ένας τυπάς και μου λέει να σηκωθώ γιατί δεν έχω πάρει τίποτε από το κατάστημα . Είναι λέει η πολιτική τις εταιρίας του . Σηκώνομαι μπαίνω στο κατάστημα περνώ 2 νερά και του λέω να μου δόση την απόδειξη και το όνομα του . Μου απαντάει  ΝΕΟΚΛΗΣ , και το επίθετο σου . Μου λέει , δεν σου το δίνο .
Και να φανταστεί κανεις ότι εκεί καθίσαμε για να πιούμε τους καφέδες μας και να φάνε τα παιδιά μας .

1) Εχουν καταλάβει παράνομα από ότι γνωρίζω τον περιβάλλοντα χορό και έχουν μετατρέψει και τον δρόμο σε μαγαζί τους .

2) η ταυτότητα του υπαλληλου θα έπρεπε να γνωστοποιείται σε οποιον ζητηθεί ,εκτος και αν δεν είναι υπάλληλος του καταστήματος .

3)υπάρχει νομος που λέει ότι αν κρατάς καφέ από άλλο καταστημα δεν μπορεί να καθίσεις αλλου .

4)Αγωρονομικος υπεύθυνος του καταστήματος είναι ο κύριος ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΑΡΛΙΓΚΟΣ που εννοείτε δεν ήταν εκεί.

Μέχρι ποτε μερικά άτομα θα λειτουργούν σε βάρος τον άλλον .
Ποτε επιτέλους θα μάθουμε να φερόμαστε .
Θεωρώ τον εαυτό μου από τους πιο φιλήσυχους ανθρώπους που για να φτάσω να τα γράψω αυτά καταλαβαίνετε ποσο θυμωμένος είμαι .
Και μετά λένε ότι δεν έχουν δουλειά και ότι θα κλείσουν .
Μάλλον και αυτή βοήθησαν για να καταστραφούν οικονομικά .
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΦΟΝΙΑΣ .
Ευχάριστο και συγγνώμη αν κάπου παραφέρθηκα ,αλλα έπρεπε κάπου να τα πω.

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Σοφία Αναστασοπούλου

    Καλησπέρα σας, τυχαία ανακάλυψα αυτό το πόστ αν και μετά απο πολύ καιρό,για το λόγο οτί έψαχνα κι εγώ να αναφερθώ κάπου για αυτό το μαγαζί στο οποίο τυγχάνει να είμαι πελάτισσα εδώ και 3 χρόνια επειδή η δουλειά μου είναι εκεί κοντά. Απ’όσα διάβασα, κατάλαβα πως τότε ήσασταν πολύ αναστατωμένος και είπατε πολλά χωρίς όμως να γνωριζέται πολλά.Επειδή έχω ρωτήσει για τα κιόσκια εκεί έξω στην παιδικη χαρά,ο χώρος είναι του τζάμπο και τον χρησιμοποιεί το Πίκο Πίκο με απόλυτη συνέναιση και εάν το γνωρίζεται ή όχι πρέπει να έχεις αγοράσει κάτι από το μέρος στο οποίο κάθεσαι,γι’αυτό το λόγο υπάρχουν δημόσια παγκάκια. Εγώ εδώ και 3 χρόνια είμαι άκρως ευχαριστημένη στο περιβάλλον στο οποίο πηγαίνω καθημερινά και το προσωπικό έχει αλλάξει και είναι εξυπηρετικότατο. Απολλαμβάνω τον καφέ μου και τα φρέσκα μου σάντουιτς καθημερίνα δίχως κανένα απολύτως παράπονο.Καλύτερο λοιπόν είναι πρώτα να γνωρίζουμε κάποια πράγματα και μετά να ξεκινάμε μια δυσφήμιση για ένα μαγαζί/μέρος. Καλή σας μέρα!!

+ Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.