ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ : Φθηνότερες υπηρεσίες λόγω ανταγωνισμού

Φουντώνει η μάχη στη σταθερή και κινητή τηλεφωνία, αφού όλοι οι πάροχοι ρίχνουν στην αγορά νέα οικονομικά πακέτα, αλλά και εξειδικευμένα προϊόντα με στόχο την προσέλκυση των καταναλωτών που βλέπουν ότι στον συγκεκριμένο κλάδο λειτουργεί προς όφελός τους ο ανταγωνισμός. Ο ΟΤΕ μειώνει έως 15,5% τις χρεώσεις από σταθερά ΟΤΕ προς όλα τα κινητά, η Cosmote μειώνει κατά 27,3% τα τέλη τερματισμού και η Vodafone προσφέρει νέες λύσεις για επαγγελματίες και ιδιώτες.

οτε. Μειώσεις έως και 15,5% απολαμβάνουν οι πελάτες του ΟΤΕ, με τις νέες χαμηλότερες τιμές ονομαστικού τιμοκαταλόγου για κλήσεις από σταθερά ΟΤΕ προς όλα τα εθνικά κινητά.
Cosmote. Νέα μείωση κατά 27,3% των τελών τερματισμού κλήσεων στο δίκτυό της ανακοίνωσε η Cosmote. Ειδικότερα, από 1η Αυγούστου 2012, το νέο μειωμένο τέλος τερματισμού της Cosmote θα ανέρχεται πλέον από 0,0495 ευρώ σε 0,0360 ευρώ ανά λεπτό.

πηγή: ΤΑ ΝΕΑ 2-8-12

© 2012, Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του ekatanalotis.gr.

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.