Τα πακέτα του ΟΤΕ για VDSL

ο ΟΤΕ ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση τεσσάρων προγραμμάτων, οι τιμές των οποίων αρχίζουν από 36,90 ευρώ τον μήνα για το πρώτο εξάμηνο. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι είναι ότι η δυνατότητα για VDSL σύνδεση παρέχεται στις περιοχές όπου έχει εγκατασταθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός. Πρόκειται συνολικά για 165 σημεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία καλύπτουν όλες τις μεγάλες πόλεις, αλλά κυρίως στα σημεία που βρίσκονται κοντά στα αστικά κέντρα του ΟΤΕ.
Συγκεκριμένα, τα προγράμματα που διαθέτει από χθες ο ΟΤΕ, είναι:
@ ΟΤΕ Double Play VDSL 30 Απεριόριστο, που προσφέρει Conn-x έως 30 Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά με 41,90 ευρώ ανά μήνα, ενώ η τιμή για το πρώτο εξάμηνο είναι 36,90 ευρώ.
@ ΟΤΕ Double Play VDSL 30 Απεριόριστα Plus, που προσφέρει Conn-x έως 30 Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και 60’ σε κινητά με τιμή 45,90 ευρώ τον μήνα (το πρώτο εξάμηνο 40,90 ευρώ).
@ ΟΤΕ Double Play VDSL 50 Απεριόριστα, που προσφέρει Conn-x έως 50Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά έναντι 51,90 ευρώ (46,90 το πρώτο εξάμηνο).
@ ΟΤΕ Double Play VDSL 50 Απεριόριστα Plus, που προσφέρει Conn-x έως 50 Mbps, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και 60’ σε κινητά με 55,90 ευρώ (50,90 ευρώ το πρώτο εξάμηνο).
ΤΑ ΝΕΑ

Κοινοποίηση

More From Author

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Γεράσιμος Μηνάς

    Αθήνα.
    Όταν ήρθαν αρχές του χρόνου να διορθώσουν την βλάβη στην τηλεφωνική γραμμή -αφού φυσικά αναγκάστηκα να κάνω καταγγελία, γιατί αδιαφόρησαν να με εξυπηρετήσουν, επειδή δεν χρησιμοποιώ άλλο τηλέφωνο/κινητό- ο τεχνικός, μου είπε πως η περιοχή μου δεν υποστηρίζει vdsl 50. Προηγουμένως που το τσέκαρα στην σελίδα του ΟΤΕ, η περιοχή μου το υποστηρίζει. Και στο κατάστημα Γερμανός, που είχα κάνει αλλαγή προγράμματος, δεν μπήκαν καν στον κόπο να μου πούνε, αν ή όχι, η περιοχή που μένω, υποστηρίζει ταχύτητες vdsl50. Ταχύτητες στην θεωρία, εννοείται, έως 2,6mb/s. Αναρωτιέμαι επομένως γιατί να πληρώνω ένα πακέτο με υψηλή ταχύτητα download που υποτίθεται θα άγγιζε τα 4,5mb/s έστω. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα και η κάθε εταιρεία μπορεί να εμπαίζει και να εκμεταλλεύεται τους καταναλωτές και η ΕΕΤΤ δεν κάνει τίποτα για να υπάρξουν σοβαρές χρηματικές αποζημιώσεις στους καταναλωτές που έχουνε παράπονα. Ευχαριστώ.

+ Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.