Παράπονα σχετικά με την παροχή κοινωνικού τιμολογίου

Θα ήθελα να αναφέρω/καταγγείλω σχετικά με το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ πρόβλημα διότι δεν χωράει ο νους μου όλη αυτή την κοροϊδία. Έχοντας κάνει αίτηση στις 14/8/2013, αφού φυσικά είχε έρθει το εκκαθαριστικό σ τα χέρια μου, περίμενα έως σήμερα 12/11 για να δω με μεγάλη έκπληξη ότι δεν δικαιούμαι το κοινωνικό τιμολόγιο διότι δεν πληρώ τα εισοδηματικά κριτήρια…   Μα πως αφού εχω 2 ανήλικα τέκνα και εισόδημα κάτω από 18,000.  Επικοινωνώ με τη ΔΕΗ και στο τηλ μου λένε ότι ΜΑΛΛΟΝ το υπουργείο Οικονομικών έλαβε υπόψη το περσινό εκκαθαριστικό…   και να ξανακάνω αίτηση, να περιμένω και βλέπουμε.

Είναι δυνατόν? Μα έχω το εκκαθαριστικό στα χέρια μου, γιατί δεν το δέχονται στη ΔΕΗ και πρέπει να περιμένω το υπουργείο οικονομικών?  Με ποια λογική το υπουργείο λαμβάνει περσινά εκκαθαριστικά υπόψη,  αν βέβαια συμβαίνει αυτό. Και επιτέλους πόσο δύσκολο είναι να υπάρξει συνεννόηση  μεταξύ αυτών των 2 και να έχουμε μια απάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα και όχι μετά από 3 μήνες.

Είναι εξωφρενικό να μας  ταλαιπωρεί και να μας κοροϊδεύει έτσι η ΔΕΗ. Και είμαι σίγουρη ότι και σε άλλους συνέβη το ίδιο.

 

Με εκτίμηση

Κ………η  Α…………ή

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.