Πολύ καλή υποστήριξη για τους ψηφιακούς δέκτες OSIO

Αγόρασα ένα ψηφιακό δέκτη osio-5075U και είχα μια απορία για το τρόπο ρύθμισης του τηλεκοντρόλ. Επικοινώνησα με την εταιρεία και μου έλυσαν το θέμα αμέσως. Μπράβο τους! Καλό προϊόν με καλή υποστήριξη. Ποιο ήταν το πρόβλημα: Δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε το manual στο σημείο:

“Το τηλεχειριστήριο του ψηφιακού δέκτη έχει 6 πλήκτρα μάθησης. Κάθε πλήκτρο μπορεί να είναι αντίγραφο κάθε πλήκτρου
λειτουργίας του τηλεχειριστηρίου. Οδηγίες για τη χρήση των πλήκτρων μάθησης του τηλεχειριστηρίου του ψηφιακού δέκτη :
1. Πατήστε το πλήκτρο “SET” και κρατήστε το για περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα μέχρι το κόκκινο φως της ένδειξης να παραμείνει αναμμένο.
2. Κάντε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης να στοχεύει στο παράθυρο λήψης του τηλεχειριστηρίου ψηφιακού δέκτη, και πατήστε ένα οποιοδήποτε
πλήκτρο μάθησης του τηλεχειριστηρίου του δέκτη και τότε το φως ένδειξης του τηλεχειριστηρίου του ψηφιακού δέκτη αναβοσβήνειαργά.
3. Στη συνέχεια, πατήστε ένα πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και το φως ένδειξης του τηλεχειριστηρίου του ψηφιακού δέκτη
αναβοσβήνει γρήγορα. Αυτό δείχνει ότι το τηλεχειριστήριου του ψηφιακού δέκτη έχει λάβει επιτυχώς σήμα από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.
4. Επαναλάβετε το Βήμα 1 και το Βήμα 3. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τα άλλα πλήκτρα μάθησης στο τηλεχειριστήριο του ψηφιακού δέκτη.”
Η απάντηση της soundstar που με βοήθησε να το καταλάβω:
Καλημέρα,Για το βήμα ένα νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια οδηγία,

Για το δεύτερο βήμα, βάζουμε τα δυο τηλεχειριστήρια (δέκτη και τηλεόρασης) να στοχεύουν το ένα το άλλο, (τα ματάκια τους να είναι σε πλησιέστερη απόσταση των 3 εκατοστών) και πατάμε ένα από 6 πλήκτρα μάθησης(είναι τα πλήκτρα που βρίσκονται συνήθως σε ένα πλαίσιο)

Για το βήμα 3. Πατάμε ένα πλήκτρο της τηλεόρασης που θέλουμε να μεταφέρουμε τη λειτουργία του στο τηλεχειριστήριο του δέκτη(π.χ. πλήκτρο τερματισμού λειτουργίας) ώστε το φως ενδείξεις να αναβοσβήσει γρήγορα,

Για το βήμα 4. Η διαδικασία πρέπει να επαναληφτεί και στο βήμα 3 πρέπει να πατήσετε άλλο πλήκτρο από το τηλεχειριστήριο της TV που θέλουμε να προγραμματιστεί(π.χ.vol.+ ή vol-).

Θα σας καλέσουμε σήμερα (Σημείωση του διαχειριστή: στο τηλέφωνο για να με κατευθύνουν, που όμως δεν χρειάστηκε)

——————————————-

Με εκτίμηση για την SOUNDSTAR,

 

Γιαννούδης Αλέξανδρος

 

Κοινοποίηση
Tagged

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.