Δείτε και κατεβάστε όλα τα καινούργια Ελληνικά Σίριαλ και τις Εκπομπές της τηλεόρασης!

Δείτε και κατεβάστε όλα τα καινούργια Ελληνικά Σίριαλ και τις Εκπομπές της τηλεόρασης!

Βγήκατε έξω Δευτέρα βράδυ; Μα χάσατε τα καλύτερα σίριαλ! Δευτέρα όλοι παίζουν τα «δυνατά χαρτιά». Γιατί να περιμένετε μέχρι την επόμενη επανάληψη των επεισοδίων που έχετε χάσει και γιατί να χάνετε χρόνο ρυθμίζοντας το DVD recorder; Το Something Digital για ακόμη μια φορά έχει τη λύση που θέλετε, τη λύση ζητάτε!
Λίγο μετά την προβολή τους στην τηλεόραση, ομάδες από φανατικούς τηλεορασάκηδες καταγράφουν, επεξεργάζονται και ανεβάζουν τα επεισόδια των δημοφιλέστερων εκπομπών σε διάφορα κοινωνικά video sites και τορεντάδικα. Το SD σας παρουσιάζει τις 3 σημαντικότερες πηγές ελληνικού τηλεοπτικού υλικού…

Blue White GT
http://www.blue-whitegt.com
Όχι μόνο μπορείτε να βρείτε αξέχαστα σίριαλ από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά έχετε την δυνατότητα να τα κατεβάσετε, με τη βοήθεια ενός Bitorrent Client. Πρόκειται για την πιο κλειστή και μυστική ομάδα του ελληνικού internet. Για να γίνεται μέλος θα πρέπει να είστε ή πολύ τυχερός ή να έχετε αμαρτήσει το προηγούμενο βράδυ! Οι εγγραφές ανοίγουν τυχαία και για περιορισμένο αριθμό μελών! Εκτός από σίριαλ θα βρείτε ενημερωτικές εκπομπές, αθλητικές, μουσικά αφιερώματα, βίντεο κλιπ, παιδικά και ταινίες.
Στο ίδιο site θα βρείτε και υλικό από ξένες επιτυχημένες παραγωγές, όπως Lost, 24, Prison Break και άλλες. Δορυφορικά προγράμματα επίσης φιλοξενούνται με τους αντίστοιχους Ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης το περιεχόμενο δεν περιορίζεται μόνο σε εκπομπές αλλά και σε μουσικά κομμάτια, προγράμματα, βιβλία και άλλου είδους αρχεία. Πρόκειται για το δυνατότερο «torrentάδηκο» της Ελλάδας!
Τα προγράμματα που καταγράφονται είναι από τους ακόλουθους τηλεοπτικούς σταθμούς: MEGA, ANT1, ALPHA, ET1, NET, ALTER, STAR, MAD, ΣΚΑΪ.

Greek Video
http://greek-video.net
Παρόμοιο με το προηγούμενο site, το Greek Video φιλοξενεί links με επεισόδια σειρών σε video sites κοινωνικής δικτύωσης. Το Greek Video σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα χαμένα επεισόδια των αγαπημένων σας τηλεοπτικών σειρών, απευθείας από το internet, χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποιο αρχείο και χωρίς να διαθέτετε εγκατεστημένο κάποιον codec. Απευθείας από το YouTube ή παραπλήσια sites (όπως το Veoh!, Google Video και άλλα) παρακολουθήστε εκπομπές και φυσικά… χωρίς διακοπή για διαφημίσεις!
Η δομή είναι απλή αν και ένα παραπάνω μενού θα βοηθούσε. Το site σας οδηγεί άμεσα στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει χωρίς «πολύ μπλα μπλα». Η πληθώρα σειρών και σταθμών εντυπωσιάζει. Και εδώ θα βρείτε μουσικά κλιπ, ελληνικές ταινίες, εκπομπές, κινούμενα σχέδια και αθλητικά και κάτι ακόμα… Οι δημιουργοί του κάνουν «στροφή στην ποιότητα», ανεβάζοντας ταινίες μικρού μήκους που δύσκολα θα βρείτε online. Τέλος υπάρχουν links για live tv streaming και ένα ποτ πουρί με τραγούδια της Eurovision!
Τα προγράμματα που καταγράφονται είναι από τους ακόλουθους τηλεοπτικούς σταθμούς: MEGA, ANT1, ΑΝΤ1 Κύπρου, ALPHA, ET1, NET, ΕΡΤ, ΣΚΑΪ, ΡΙΚ, ΣΙΓΜΑ, PLUS.

GreekMovies
www.greek-movies.gr
Ένα σχετικά πρόσφατο δημιούργημα, παρόμοιο με το προηγούμενο. Το Greek Movies φιλοξενεί links με επεισόδια σειρών σε video sites κοινωνικής δικτύωσης. Μου άρεσε η οργάνωση και η δομή της ιστοσελίδας. Η επιλογή σειρών είναι εύκολη, ενώ η αρχική σελίδα φιλοξενεί τα πιο πρόσφατα επεισόδια και αναφέρει τις εκπομπές που παίζουν αυτή τη στιγμή στον αέρα. Αρκετά από αυτά χωρίζονται σε επιμέρους μέρη. Πέρα από σίριαλ θα βρείτε ενημερωτικές και πολιτικές εκπομπές, αθλητικές, παιδικά και ταινίες.

Τα προγράμματα που καταγράφονται είναι από τους ακόλουθους τηλεοπτικούς σταθμούς: MEGA, ANT1, ALPHA.

FreeLook Live TV
http://freelook.gr

Μια ακόμα νέα και φιλόδοξη προσπάθεια συγκέντρωσης τηλεοπτικού περιεχομένου, με τη βοήθεια των sites κοινωνικής δικτύωσης. Είναι αρκετά οργανωμένο και φιλοξενεί τα δημοφιλέστερα σίριαλ ανά περιόδους. Πέρα από αυτά θα βρείτε εκπομπές, ταινίες, αθλητικά και πολιτικά νέα και μερικά links από αστεία βιντεάκια.

Ακόμα και εσείς που έχετε χαλασμένο tv tuner μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά το πρόγραμμα των ελληνικών σταθμών, απευθείας από το internet. Να σημειώσω ότι το πρόγραμμα ενός σταθμού δεν είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο. Μερικές ζώνες δεν προβάλλονται. Τέλος στο ίδιο site υπάρχει μια πλήρης λίστα με ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά Νομό.

Τα τηλεοπτικά ανάλια που θα βρείτε σε αυτό το site είναι τα ακόλουθα: MEGA, ANT1, ALPHA, ET1, NET, ΕΤ3, ΣΚΑΪ, ALTER, STAR, MAD και ERT WORLD.

Για τις αλλαγές στα links ή στο περιεχόμενο των παραπάνω sites υπεύθυνα δεν είναι τα κανάλια! Το Something Digital δεν σχετίζεται με κανέναν από τους παραπάνω δικτυακούς τόπους.

πηγη: http://somethingdigital.blogspot.com

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

6Comments

Add yours
  1. 6
    dhmhtrhs

    καλημερα και χρονια πολλα
    απο καναδα γραφω ειναι μια εκοπομπη που λεγεται “γευση απο ελλαδα” ειναι μαγειρικης φυσεως εκπομπησ που μεταδιδεταιαπο το αντ1 υπαρχει εδω?
    σασ ευχαριστω

+ Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.