Cloudflare: Προσφέρει νέα DNS-based υπηρεσία γονικού ελέγχου

Η Cloudflare κυκλοφόρησε σήμερα το «1.1.1.1 for Families», μια DNS-based υπηρεσία γονικού ελέγχου, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους γονείς να προστατεύσουν την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας αυτόματα τα «κακά sites».

Αυτό το νέο εργαλείο βοηθά τους γονείς να προσφέρουν πρόσθετη προστασία από κακόβουλα λογισμικά και περιεχόμενο για ενήλικες σε ολόκληρο το οικιακό δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επικεντρωθούν στην εργασία τους (οι περισσότεροι τώρα δουλεύουν από το σπίτι) χωρίς να ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους όταν βρίσκονται στο διαδίκτυο.

“Το “1.1.1.1 for Families” αξιοποιεί το παγκόσμιο δίκτυο της Cloudflare για να εξασφαλίσει ασφάλεια και ταχύτητα”, δήλωσε ο CEO της Cloudflare, Matthew Prince.

“Και περιλαμβάνει τις ίδιες εγγυήσεις για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, που προσφέραμε όταν κυκλοφορήσαμε και το 1.1.1.1 πριν από δύο χρόνια”, είπε ακόμα. Και, όπως και το 1.1.1.1, η νέα υπηρεσία γονικού ελέγχου παρέχεται δωρεάν και προσφέρεται σε οποιοδήποτε σπίτι, οπουδήποτε στον κόσμο.

υπηρεσία γονικού ελέγχου

Δύο προεπιλεγμένες επιλογές

Η νέα DNS-based υπηρεσία γονικού ελέγχου της Cloudflare, μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί, αλλάζοντας τους primary DNS servers του router και του υπολογιστή σας και τους secondary DNS Servers, με εκείνους που παρέχει η Cloudflare.

– Advertisement –

Το “1.1.1.1 for Families” έρχεται με δύο επιλογές: 1) μπλοκάρει αυτόματα τα malware και 2) μπλοκάρει malware και περιεχόμενο για ενήλικες.

Οι DNS servers που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία γονικού ελέγχου είναι οι εξής:

Μόνο για αποκλεισμό κακόβουλων προγραμμάτων:

• Primary DNS: 1.1.1.2

• Secondary DNS: 1.0.0.2

Για αποκλεισμό κακόβουλου λογισμικού και περιεχομένου για ενήλικες:

• Primary DNS: 1.1.1.3

• Secondary DNS: 1.0.0.3

Η Cloudflare θα εργαστεί κατά τους επόμενους μήνες για την ανάπτυξη πρόσθετων ρυθμίσεων στο «1.1.1.1 for Families».

“Αυτή τη χρονιά, καθώς πολλοί από εμάς βρισκόμαστε στο σπίτι μας, για να προστατευτούμε από τον COVID-19, και καθώς βασιζόμαστε στα οικιακά μας δίκτυα περισσότερο από ποτέ, μας φάνηκε ιδιαίτερα σημαντικό να κυκλοφορήσουμε το 1.1.1.1 for Families”, πρόσθεσε ο Prince.

Η εταιρεία ελπίζει ότι με αυτό το εργαλείο, οι γονείς θα είναι ήσυχοι για την ασφάλεια των παιδιών τους αυτές τις μέρες που είναι σπίτι και άρα μπορεί να έχουν περισσότερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε σχέση με πριν.

 

πηγή

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.