Το Google Play Pass τώρα και στην Ελλάδα

Το Play Pass κυκλοφορεί σε συσκευές Android στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα και σύντομα σε επιπλέον χώρες. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια δοκιμαστική περίοδο ενός μηνός και να εγγραφείτε με 4.99€/ μήνα ή με μια ετήσια συνδρομή που κοστίζει 29.99€/ έτος.

Η συλλογή Play Pass εκτείνεται σε εκατοντάδες τίτλους, από παιχνίδια που σας βοηθούν να χαλαρώσετε σε εφαρμογές που ενισχύουν την παραγωγικότητα. Θα βρείτε γνωστούς τίτλους όπως το Monument Valley, το Terraria και το Star Wars: Knights of the Old Republic. Επιπλέον τίτλους που μπορεί να είστε λιγότερο εξοικειωμένοι όπως το LIMBO, This War of Mine, Teslagrad και πολλούς άλλους. Με νέες προσθήκες κάθε μήνα – συμπεριλαμβανομένων ολοκαίνουργιων κυκλοφοριών που κάνουν πρεμιέρα στο Play Pass όπως το Olo Loco και το Bright Paw, καθώς και τίτλοι όπως το Dakka Squadron από το Phosphor και οι σειρές Worms από το Team17 που έρχονται αργότερα μέσα στην χρονιά – θα υπάρχει πάντα κάτι νέο για να ανακαλύψετε.

Για να διευκολυνθεί η εύρεση όλων αυτών των εφαρμογών και παιχνιδιών, προστέθηκε μια νέα καρτέλα Play Pass για συνδρομητές. Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια Play Pass μπορούν επίσης να βρεθούν στο Play Store – απλώς αναζητήστε το “εισιτήριο” του Play Pass. Όλες οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που βρίσκονται στην αρχική σελίδα του Play Pass ή σε ολόκληρο το Play Store με το εισιτήριο ξεκλειδώνονται εντελώς με τη συνδρομή σας.

Όπως και με την Οικογενειακή βιβλιοθήκη Google Play, οι διαχειριστές της οικογένειας μπορούν να μοιραστούν τη συνδρομή τους στο Play Pass με έως και πέντε άλλα μέλη της οικογένειας στην “Οικογένεια Google”. Κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να έχει πρόσβαση στο Play Pass μεμονωμένα, επομένως η εμπειρία σας δεν θα επηρεαστεί από αυτό που κάνουν άλλοι. Το Play Pass διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και παιχνιδιών φιλικών προς την οικογένεια – από το Toca Boca έως το Learny Land – ώστε να μπορεί να απολαύσει ολόκληρη η οικογένεια.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

πηγή

Κοινοποίηση

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.