Το νέο σκεύασμα για το κρυολόγημα και την αλλεργική ρινίτιδα

Άρθρο στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ – 06/12/2020 (σελ. 118) μεταξύ άλλων αναφέρει:
Ο πολύτιμος σύμμαχος του οργανισμού για την αποτελεσματική άμυνά του απέναντι στις εποχιακές αυτές ενοχλήσεις είναι το ανοσοποιητικό σύστημα. Γι’ αυτό και η ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του αποτελεί μια σημαντική ασπίδα απέναντι στους επιβλαβείς παράγοντες.
Ενα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα θωρακίζει τον οργανισμό από τους επιβλαβείς παράγοντες. Αντίθετα, ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα είναι πιο ευάλωτο στις εποχιακές ενοχλήσεις. Το ανοσοποιητικό σύστημα «απαντά» κατά βάση στους παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν το κρυολόγημα. Με την ενεργοποίηση των κατάλληλων μηχανισμών μπορεί να αναγνωρίσει και να καταστρέψει έναν παθογόνο ιό γρήγορα εάν εισέλθει ξανά στο σώμα, προτού αυτό πολλαπλασιαστεί.
Από σύγχρονες μελέτες προκύπτει πως η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην αλληλεπίδρασή του με το εντερικό μας μικροβίωμα. Η στενή συσχέτιση του μικροβιώματος με την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος έχει απασχολήσει ένα μεγάλο αριθμό ερευνών παγκοσμίως. Το μεταβιοτικό προϊόν ΕpiCor® εμφανίζει ευεργετική δράση στο εντερικό μικροβίωμα, καθώς βασίζεται στον συγκεκριμένο μηχανισμό του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Περισσότερα για το μεταβιοτικό προϊόν ΕpiCor® :https://epicorinfo.com/el/

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.