Ηλεκτρικό ρεύμα για οικιακή χρήση από τη Verbund

Αν η μηνιαία κατανάλωση ξεπερνά τις 500 ΚWΗ , παρέχεται έκπτωση 10% στα τιμολόγια
Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τα νοικοκυριά επεκτείνεται η Verbund. Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού της Αυστρίας που δραστηριοποιείται στη χώρα μας παρουσίασε τα νέα προγράμματα Green Ηome 1 και 2, καθώς και τα Βusiness Ιndustrial 1 και 2, τα οποία απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και επιχειρήσεις αντίστοιχα.
Το πρόγραμμα Green Ηome 1 απευθύνεται σε οικιακούς χρήστες των οποίων η ημερήσια κατανάλωση ρεύματος ξεπερνά τις 500 κιλοβατώρες ανά μήνα και προσφέρει έκπτωση 10%, ενώ αντίστοιχα οι οικιακοί χρήστες με μηνιαία κατανάλωση πάνω από 750 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο μπορούν να επιλέξουν το Green Ηome 2 και να έχουν έκπτωση 15%. Τα προγράμματα συνεχίζουν να προσφέρουν χαμηλή χρέωση στην κατανάλωση τις ώρες 3.30-5.30 το απόγευμα και 2-8 το πρωί, ενώ το καλοκαίρι η χαμηλή χρέωση είναι 11 το βράδυ με 7 το πρωί.
Για τις μεσαίες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και εμπορικές επιχειρήσεις η Verbund με το πρόγραμμα Βusiness 1 προσφέρει κλιμακωτή έκπτωση στο ποσό που αφορά την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Η έκπτωση ξεκινά από 10% και αφορά τα πρώτα 200 ευρώ που δαπανούνται ανά τετράμηνο για την ηλεκτρική ενέργεια.
Παράλληλα με το Βusiness 2 παρέχει σταθερή έκπτωση 2% στο ποσό που αφορά την ηλεκτρική ενέργεια. Επιπλέον, οι επιχειρησιακοί πελάτες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στο πρόγραμμά τους την επιλογή Green Χtra (0,003 ευρώ ανά κιλοβατώρα) και να συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
Με αυτόν τον τρόπο αποκτούν τα «πράσινα πιστοποιητικά», συνεχίζουν να έχουν την έκπτωση που εξασφαλίζει τα προγράμματά τους, ενώ παράλληλα για όση ενέργεια καταναλώνουν άλλη τόση παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.verbund.gr/
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=19&artId=301062&dt=05/05/2010

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.