Καταγγελία FIAT PAZAROPOULOS

Στις 10/01/2011 το πρωί πηγαίνω στο συνεργείο του ομίλου Παζαρόπουλου  σχετικά με την αγορά και τοποθέτηση ενός συναγερμού. Αφού είχα επικοινωνήσει τηλεφωνικά αλλά και σε προηγούμενη επισκέψη μου στο συνεργείο στο Μοσχάτο μου είχαν επιβεβαιώσει ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο FIAT GRANDE PUNTO 1.4, 4ος/2008 με απλό κλειδί (χωρίς τηλεχειρισμό και δείχνοντας το) μπαίνουν 2 ειδών συναγερμοί. Ο ένας κοστίζει γύρω στα 200-250¤ και ο άλλος είναι META και κοστίζει γύρω στα 400¤. Ρωτώντας για το εάν ενσωματωθεί σε κάποιο κλειδί μου απάντησαν κατηγορηματικά από το τμήμα ανταλλακτικών παρουσία του τεχνικού συμβούλου κ.  ότι ο συναγερμός θα έχει ξεχωριστό κομπιουτεράκι και θα κλειδώνει-ξεκλειδώνει από αυτό (δεν μπορεί να γίνει με κλειδί). Κλασσικός απλός συναγερμός δηλαδή. Χωρίς ενσωματομένο κλειδί, κάτι που τα αυτοκίνητα έχουν εδώ και πολλά χρόνια.

Αφού πήρα τις επιβεβαιώσεις ότι θα κλειδώνει από το ξεχωριστό κομπιουτεράκι, προεβη στην παραγγελία του συναγερμού (αφού δεν ήταν διαθέσιμος) και έδωσα προκαταβολή 100¤ (αφού ζητήθηκε). Στο δελτίο παραγγελία ανταλλακτικών με αύξων αριθμό 0510 και ημερομηνία 10.01.11 γράφει σαν ανταλλακτικό «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ SAT ΜΕ ΧΕΙΡ».  !!!

Αφού έρχεται το ανταλλακτικό, κλείνω ραντεβού για τοποθέτηση στις 01.02.11 το πρωί. Γίνεται η τοποθέτηση και το μεσημέρι πηγαίνοντας να παραλάβω το αυτοκίνητο συμβαίνουν τα παρακατω:

1. O τεχνικός σύμβουλος με καλεί στο αυτοκίνητο για να γίνει η επίδειξη. Ξεκινώντας και χωρίς να το γνωρίζει πολύ καλά κλείνει από το κομπιουτεράκι αλλά δεν κλείνουν οι πόρτες.

2. Πηγαίνει και ρωτάει τον ηλεκτρολόγο για να ρωτήσει αν όντως έτσι είναι.

3. Στην συνέχεια μου λέει ότι πρώτα πρέπει να κλειδώνω το αυτοκίνητο με το κλειδί και στην συνέχεια να βάζω συναγερμό. Όπως επίσης και το ανάποδο βγάζω συναγερμό και ξεκλειδώνω το αυτοκίνητο με το κλείδι.

4. Τέλος και ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ παραλαμβάνω το αυτοκίνητο και πληρώνω.

5. Πηγαίνω και ρωτάω ξανά για επιβεβαίωση και με εξευτελιστικό και ανεπίτρεπτο τρόπο οι ανθρώποι των ανταλλακτικών μου λένε ότι αυτό έχουμε και αυτό δουλέυουμε.  Αν θες βάλε ΜΕΤΑ.

5.  Γιατί τότε κύριοι στην παραγγελία γράφετε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ SAT ΜΕ ΧΕΙΡ (χειρισμό φαντάζομαι ή μήπως χειριστήρια εννοείται; Μήπως υπάρχουν συναγερμοί και χωρίς χειριστήρια;  Υπάρχει το παρόν έγγραφο και είναι στην διάθεση σας.

6. Γιατί με διαβεβαιώσατε ότι θα κλειδώνει με ξεχωριστό κομπιουτεράκι και το δέχθηκα και το παραγγειλα;

Τέλος απαιτώ είτε την αντικάτάσταση του συναγερμού με άλλον με χειριστήρια ξεχωριστά αλλά με κεντρικό κλείδωμα.

Είτε με την αφαίρεση του υπάρχοντος συναγερμού και την πίστωση του ποσού  με νέα τοποθέτηση του αναφερόμενου συναγερμού ΜΕΤΑ.

Είτε με πρόταση δική σας η οποία θα με ικανοποιεί.

ΝΤΡΟΠΗ σε έναν όμιλο σαν και εσάς και ΛΥΠΗ σε ένα μεγάλο κοινό το οποίο συνεχίζει να σας στηρίζει. (LANCIA, FIAT, ALFA ROMEO)

Αναγνώστης

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.