E-shops που κάνουν Προσφορές στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Ο GRECA οργανώνει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Φέτος η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, το οποίο επικοινωνείται με μια σειρά ενεργειών δημοσιότητας, τα ηλεκτρονικών καταστημάτων παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.

Ο θεσμός αυτός, που ο GRECA θα επιδιώξει να καθιερωθεί σε ετήσια βάση, γίνεται στα πρότυπα του Αμερικανικού Cyber Monday ενώ πολλές ακόμα χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.α. οργανώνουν αντίστοιχες ημέρες. Στην εορταστική περίοδο αυτή αυξάνει σημαντικά ο online B2C τζίρος ενώ σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

Παρακάτω θα βρείτε τα e-shops που μας ενημέρωσαν για τις προσφορές που κάνουν στηνΕβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Αν έχετε e-shop (άσχετα με το αν είστε μέλος του GRECA) και έχετε δημιουργήσει ειδική προσφορά για την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τότε ενημερώστε μας για να την περιλάβουμε στην παραπάνω λίστα.

πηγή

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

2Comments

Add yours
  1. 1
    περισσότερα εδώ

    Καταπληκτικό site. Ευχαριστώ πολύ που μάζεψες όλες αυτές τις σελίδες εδώ, θα τις έχω σίγουρα στο νού μου για τις επόμενες προσφορές στις εβδομάδες ηλεκτρονικού εμπορίου.

  2. 2
    seo για e-shops

    Τέτοιες ενέργειες όπως αυτή της GRECA που οργανώνει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου ωθούν ακόμη περισσότερο την ανάπτυξη του e-commerce στη χώρα μας. Αναδεικνύει πάντως και την διάσταση του ανταγωνισμού ο οποίος είναι πιο έντονος γιατί απλά ο καταναλωτής έχει όλη την πληροφορία που χρειάζεται μεσω του διαδικτύου. Ένας εξαιρετικός τρόπος για την αντιμετώπιση του έντονου ανταγωνισμού που αντιμετωπίζουν τα e-shops είναι το seo ή η βελτιστοποίηση τους προκειμένου να εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα της Google όταν γίνονται αναζητήσεις για τα προιόντα τους.

+ Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.