Αγοράστε προιοντα που εισάγονται απο τις επίσημες αντιπροσωπίες

Αγόρασα από το e-shop.gr την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή PANASONIC LUMIX DMC-FS3 SILVER  . Όταν άνοιξα το κουτί διαπίστωσα ότι δεν έχει mnual στην Ελληνική γλώσσα και ούτε στα Αγγλικά!!! Είχε 4 manual στις εξής γλώσσες: Γερμανικά, Γαλλικά , Ιταλικά ,Ισπανικά (αν δεν κάνω λάθος). Επικοινωνώ με την επίσημη αντιπροσωπεία της PANASONIC και μου λένε:
1)    ότι το e-shop.gr κάνει μόνο του εισαγωγή στην Ελλάδα και να απευθυνθώ για manual στο e-shop.gr .
2)    Το e-shop.gr δίνει εγγύηση 1 χρόνο ενώ η PANASONIC 2 χρόνια
3)    Η PANASONIC είναι υποχρεωμένη να έχει manual στα Ελληνικά για αυτό όλα τα προϊόντα που εισάγονται από αυτή έχουν manual στα Ελληνικά.
Στη συνέχεια επικοινωνώ με το e-shop.gr και μιλάω με κάποιο Κύριο Χαρίση.
Στη αρχή μου λέει ότι έχει το  manual σε ηλεκτρονική μορφή στα αγγλικά να μου το στείλει και ότι δεν υπάρχει ελληνικό manual . Του απαντώ ότι τα αγγλικά που γνωρίζω δεν επαρκούν  να κατανοήσω όρους που αναφέρονται σε τεχνικά εγχειρίδια . Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι «υπάρχει κάποιο manual στα ελληνικά»
Τελικά την επέστρεψα πίσω και μου έδωσαν πίσω τα χρήματα που έδωσα χωρίς κανένα πρόβλημα. Από αυτή την περιπέτεια έβγαλα τα εξής συμπεράσματα:
1]Δεν θα ξαναγοράσω συσκευές που είναι αναγκαία η τεκμηρίωση χωρίς να βεβαιωθώ ότι περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.
2]Δεν θα ξαναγοράσω προϊόν από παραεισαγωγή . Θα αγοράζω προϊόντα  που  εισάγονται από τις επίσημες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα.
Για τους δυο παραπάνω λόγους  θα δέχομαι να πληρώσω μεγαλύτερη τιμή για το ίδιο προϊόν από   παραεισαγωγή

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.