ΤΩΡΑ ΚΑΙ 60 ΛΕΠΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ OTE TALK ΚΑΙ CONN-X TALK

ΤΩΡΑ ΚΑΙ 60 ΛΕΠΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ OTE TALK ΚΑΙ CONN-X TALK

Αθήνα, 14/07/2009

Ο ΟΤΕ, ανταποκρινόμενος στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών του, προσφέρει από 15/07/09 αναβαθμισμένα τα δημοφιλή προγράμματα ΟΤΕ talk και conn-x talk με 60 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά!

Συγκεκριμένα, τόσο οι νέοι όσο και οι υφιστάμενοι πελάτες του ΟΤΕ talk[1], μπορούν τώρα με την ίδια χρέωση δηλ. μόνο με 16,90 ευρώ το μήνα:

o        να μιλούν απεριόριστα αστικά και υπεραστικά προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, όλη μέρα, κάθε μέρα και επιπλέον

o        να μιλούν 60 λεπτά προς όλα τα κινητά, εντελώς δωρεάν.

Αντίστοιχα, για όσους επιθυμούν να έχουν και ευρυζωνική σύνδεση και να μιλούν απεριόριστα, το conn-x talk1 προσφέρει με την ίδια χρέωση δηλ. μόνο με 14,90 ευρώ το μήνα:

o        και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα αλλά

o        και 60 λεπτά δωρεάν προς όλα τα κινητά.

Τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν και με τα πακέτα OTE mobile.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά, καθώς και να εγγραφούν σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προγράμματα, είτε καλώντας δωρεάν το 134, είτε με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP – COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ), ή online μέσω του www.oteshop.gr.

[1] Προϋποθέτει εξάμηνη παραμονή στο πρόγραμμα. Χρειάζεται νέα εγγραφή και για υφιστάμενους πελάτες OTE talk 24/7 και conn-x talk 24/7.

Κοινοποίηση

Σχολιάστε

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.