openx.org

Το OpenX είναι μια πολύ σημαντική δωρεάν εφαρμογή λογισμικού ανοιχτού κώδικα, που εξυπηρετεί τη διαχείριση πάσης φύσεως διαφημίσεων (image banners, text, flash banners κ.α.) σε websites (adserver).

Βασίζεται σε συνδυασμό Php και MySQL, εγκαθίσταται στον server σας και προσφέρει αξιοπιστία και σταθερότητα στην λειτουργία. Διαθέτει πολλές ρυθμίσεις, εξαιρετικές δυνατότητες και επιλογές στόχευσης, λεπτομερή και ακριβή στατιστικά στοιχεία για τις εμφανίσεις των διαφημίσεων, που είναι διαθέσιμα αν το επιθυμείτε και στον εκάστοτε διαφημιζόμενο.

Οι παλαιότεροι webmasters θα τη θυμούνται ως phpAds, phpAdsNew και αργότερα ως OpenAds. Αποτελεί σημείο αναφοράς για τους περισσότερους, αφού με μεγάλη επιτυχία, αποτέλεσε τη βάση για τη διαφημιστική προβολή σε εκατοντάδες χιλιάδες websites τα τελευταία δέκα χρόνια.

Πρόσφατα η ομάδα ανάπτυξης εξασφάλισε σημαντικές χρηματοδοτήσεις και έτσι το project πέρασε ως OpenX σε νέα σημαντική φάση. Έγινε περαιτέρω βελτίωση του κώδικα ενώ σύντομα θα λειτουργεί (ήδη βρίσκεται σε beta) και η online έκδοση της εφαρμογής, με την οποία, χωρίς καμιά εγκατάσταση στον server σας, θα μπορείτε να “τρέχετε” τα διαφημιστικά σας στο website ή το blog σας, με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το OpenX.

Πηγή: http://www.toplinks.gr

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.