Πες το με βίντεο!

Επιμέλεια: ΜΑΡΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ mystamar@enet.gr

ΜΕΡΙΚΕΣ φορές σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πώς το λες. Σ’ αυτό το κλίμα λειτουργεί το www.winkball.com, που σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε τα μηνύματά σας προς συγγενείς, γνωστούς και φίλους σε μορφή βίντεο. Η διαδικασία δεν είναι καθόλου δύσκολη για όσους είναι ελάχιστα εξοικειωμένοι με τη χρήση web cam. Μπαίνετε στην υπηρεσία (που είναι δωρεάν), μαγνητοσκοπείτε τον εαυτό σας στο μήνυμα που θέλετε και στέλνετε το βίντεο με e-mail όπου θέλετε. Ετσι καταφέρνετε αυτομάτως δύο πράγματα: πρώτον, ξυπνάτε τον Φελίνι μέσα σας και, δεύτερον, το μήνυμά σας είναι πιο άμεσο από τα συνηθισμένα και σίγουρα θα κάνει τον παραλήπτη να χαμογελάσει, αφού στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο βρήκε κάτι διαφορετικό!

Φτιάξτε Ringtones

ΘΕΛΕΤΕ να χτυπάει το κινητό σας με την αγαπημένη σας μελωδία, αλλά βαριέστε να ψάχνετε τραγούδια συμβατά με τη συσκευή σας στον Ιστό; Μήπως είστε και από αυτούς που αλλάζουν κάθε λίγο ήχο ή έχουν διαφορετικό ringtone ανάλογα με το ποιος τους καλεί; Το www.cellsea.com/media/rtindex.htm είναι μια δωρεάν υπηρεσία, στην οποία μπορείτε να περάσετε τραγούδια από το Ιντερνετ ή από τη συλλογή σας και να τα μετατρέψετε στον τύπο που υποστηρίζει το κινητό σας. Οι μετατροπές γίνονται πανεύκολα και θα έχετε πάντα νέο υλικό για τη συσκευή σας.

Παραγγελιά

ΜΠΟΡΕΙ οι μεταφράσεις τους να είναι μηχανικές και συχνά να προκαλούν γέλια, αλλά, κακά τα ψέματα, οι αυτόματοι μεταφραστές πάντα χρειάζονται. Η Αγγελική, που συχνά επισκέπτεται sites, το περιεχόμενο των οποίων «ψιλοχάνει στη μετάφραση», όπως μας γράφει, ζητά ένα site που να μεταφράζει κείμενα σε πολλές γλώσσες. Το www.frengly.com κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, μεταφράζει δηλαδή ταχύτατα από και προς δεκάδες γλώσσες. Απλά προσέξτε, γιατί η μετάφραση είναι κατά λέξη, πράγμα που σημαίνει ότι το κείμενο που προκύπτει δεν είναι και τόσο… δόκιμο.

Πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=133304

Κοινοποίηση

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.