«Πάρκο των Ευχών» στην Λάρισα

http://parkoefxon.gr/

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Δήμος  Λαρισαίων  συνδυάζει τα στοιχεία αυτά με την ψυχαγωγία και προχωρά στη δημιουργία του «Πάρκου των Ευχών», που θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Αλκαζάρ!
Ανοίγει τις πύλες του 8 Δεκεμβρίου και θα λειτουργήσει έως 7 Ιανουαρίου!
Μέσα σε 64 στρέμματα του πανέμορφα διαμορφωμένου πάρκου, θα βρείτε 19 θεματικούς χώρους, Χριστουγεννιάτικη αγορά για μικρούς και μεγάλους, σκηνές εκδηλώσεων, Λούνα Παρκ, παγοδρόμιο και παραμυθένια εργαστήρια που κάνουν το Πάρκο των Ευχών τον ιδανικότερο προορισμό για τις φετινές χριστουγεννιάτικες σχολικές εκδρομές.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν. Έχουν σχεδιαστεί και προετοιμάζονται 19 θεματικοί χώροι οι οποίοι θα φιλοξενήσουν δωρεάν τα παιδιά με ποιοτικές, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις όπως, «η οικογένεια των χιονανθρώπων», «η παραμυθοχώρα», «η μανιταροχώρα», «το ταχυδρομείο», «το εργαστήρι των ξωτικών», «το παιχνιδόκουτο», «το σπίτι του Αη-Βασίλη» και πολλές άλλες τις οποίες θα έχετε τη χαρά να δείτε από κοντά!

Για την καλύτερη λειτουργία, αλλά κυρίως την ασφάλεια και την απρόσκοπτη ψυχαγωγία και διασκέδαση των παιδιών, θα θέλαμε το συντομότερο δυνατό, να επικοινωνήσετε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου στο τηλ: 2410533665 ή στο e-mail: parkoefxon@larissa-dimos.gr, προκειμένου να δηλώσετε την επίσκεψη του σχολείου σας και να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δράσεων του «Πάρκου των Ευχών».
Η επίσκεψη στο πάρκο σε συνδυασμό και με μια ξενάγηση στα σημεία αρχαιολογικού, ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που η πόλη μας προσφέρει, θα αφήσουν εσάς έκπληκτους και τους μαθητές σας να θυμούνται μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σχολικές εκδρομές!
Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, επισυνάπτουμε φυλλάδιο για το «Πάρκο των Ευχών» καθώς και ενημερωτικό έντυπο, όπου αφενός καταγράφονται συνοπτικά οι χώροι τους οποίους μπορείτε να επισκεφθείτε στη Λάρισα (Μουσεία, χώροι αρχαιολογικού, ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος) και αφετέρου οι δυνατότητες για μονοήμερες, διήμερες ή τριήμερες εκδρομές.

φυλλάδιο για το «Πάρκο των Ευχών»

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.