Οι καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες file hosting

Οι καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες file hosting

Τον τελευταίο καιρό, η ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο συνεχώς μεγαλώνει. Τα αρχεία γίνονται και συνεχώς μεγαλύτερα, περισσότερα κλπ. Πολλές φορές ξεμένουμε από αποθηκευτικό χώρο ενώ πολλές φορές θα σας έχει συμβεί να θέλετε να στείλετε ένα μεγάλο αρχείο σε κάποιον, και αυτό να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μην μπορεί να σταλεί σαν συννημένο μέσω email. Για όλους τους παραπάνω λόγους, υπάρχουν οι υπηρεσίες file hosting. Στην παρακάτω λίστα υπάρχουν οι 10 καλύτερες υπηρεσίες, που όμως είναι δωρεάν, μαζί με τα χαρακτηριστικά της κάθε μίας. Η σειρά αναφοράς δεν παίζει κανένα ρόλο.

1. Filedropper
Το Filedropper είναι εκπληκτικό. Το μόνο που χρειάζεται για να ανεβάσετε ένα αρχείο είναι να πατήσετε το Upload και να επιλέξετε το αρχείο. Ενώ άλλες υπηρεσίες δεν επιτρέπουν μέγεθος αρχείου μεγαλύτερο των 100-150MB, το Filedropper επιτρέπει έως και 5GB. Όταν τελειώσει το ανέβασμα του αρχείου, η υπηρεσία παρέχει ένα λινκ προς το αρχείο αυτό, καθώς και κώδικα ώστε να ενσωματωθεί σε κάποια σελίδα, αν αυτό είναι επιθυμητό.

2. Fileqube
Το Fileqube είναι άλλη μία δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων. Έχει εξαιρετική σχεδίαση και είναι πολύ γρήγορη. Όταν ανεβάσουμε ένα αρχείο, μας παρέχεται ένα link για το κατέβασμα του αρχείου, ένα link για τη διαγραφή του αρχείου και κώδικας HTML για την προσθήκη του αρχείου σε ένα site. Δυστυχώς το Fileqube επιτρέπει μέγεθος αρχείων έως 150MB.

3. MyFreeFileHosting
Πρόκειται για site με interface παρόμοιο με του MediaFire. Έχει δυνατότητα να στείλει ειδοποιήσεις μέσω email σχετικά με το αρχείο, τα tags κλπ. Επίσης παρέχει links για το κατέβασμα του αρχείου, ενώ δεν επιτρέπει αρχεία μεγαλύτερα των 100MB.

4. Fileden
Είναι ίσως η πιο εύχρηστη υπηρεσία. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν αρχεία χωρίς να έχουν λογαριασμό, μεγέθους έως 100MB, ενώ αν κάποιος δημιουργήσει έναν λογαριασμό (δωρεάν) δεν θα υπάρχει πλέον περιορισμός στον αποθηκευτικό χώρο ή στο bandwidth!!!

5. Easyshare
Το Easyshare προσθέτει επιπλέον δυνατότητες στο file hosting. Πέρα από τις κλασικές παροχές, το Easyshare πληρώνει τους χρήστες του για τα uploads. Αν ένα αρχείο κατέβει 10.000 φορές τότε ο χρήστης θα λάβει 20 δολάρια. Αν έχετε site μπορείτε να βάλετε την Upload Toolbar ώστε να δίνεται την δυνατότητα στους επισκέπτες σας εύκολα να ανεβάζουν αρχεία, και να κερδίζεται και εσείς ενώ αν φέρετε έναν άλλον χρήστη παίρνεται 10% από τα κέρδη του.
Το μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 100MB ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και FTP server.

6. FileFactory
Το FileFactory είναι παρόμοιο με τις προηγούμενες υπηρεσίες, εκτός του ότι υποστηρίζει την δυνατότητα αποστολής email σε κάποιον για κάποιο αρχείο. Δυστυχώς, το FileFactory περιέχει πάρα πολλές διαφημίσεις στον δωρεάν λογαριασμό. Το μέγεθος των αρχείων είναι έως 300MB. Παρόμοια με το EasyShare οι χρήστες πληρώνονται για κάθε download.

7. Badongo
Το Badongo είναι μία εξαιρετικά τακτοποιημένη υπηρεσία που κάνει αίσθηση. Σαν μη εγγεγραμμένος χρήστης, επιτρέπεται σε κάποιον να ανεβάσει αρχεία έως και 4.8GB την ημέρα ενώ αν γραφτεί (δωρεάν) θα έχει 12GB την ημέρα. Το μέγιστο μέγεθος ενός αρχείου είναι 1GB. Άλλη μία δυνατότητα είναι η δημιουργία ενός mp3 player στο site με έτοιμο κώδικα μέσα από τον λογαριασμό του χρήστη, όπως με τον ίδιο τρόπο υπάρχει και η δυνατότητα ενσωμάτωσης παρουσιάσεων από φωτογραφίες με διάφορα εφέ, ένα widget για τα αρχεία που μπαίνει σε κάποιο website, μία εφαρμογή desktop για να γρήγορο ανέβασμα αρχείων κ.λ.π.

www.digitalnews

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.