Καλύτερα από TV

Υπεύθυνος: Επιμέλεια: ΜΑΡΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ mystamar@enet.gr

ΜΟΙΑΖΕΙ με τηλεόραση, αλλά είναι πολύ καλύτερο. Και τούτο επειδή το www.liketelevision.com προσφέρει χιλιάδες προγράμματα σύγχρονα αλλά και… μουσειακά, τα οποία μπορείτε να δείτε όποτε το επιθυμήσετε από το pc σας.

Κινούμενα σχέδια, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, τηλεοπτικές σειρές, επιστημονική φαντασία, ιστορικές ταινίες και ντοκιμαντέρ, τα οποία συνοδεύονται από επεξηγηματικό κείμενο (υπόθεση, χρονολογία, συντελεστές κ.λπ.) σας περιμένουν στο site, εντελώς δωρεάν για να τα απολαύσετε όποτε σας κάνει κέφι. Αν εγγραφείτε μέλη, διαδικασία που επίσης είναι δωρεάν, έχετε ακόμα περισσότερα προνόμια (ενημέρωση για καινούργιες καταχωρίσεις, δική σας βιντεοθήκη με τα αγαπημένα σας κ.ά.). Αν πάλι δεν θέλετε να μπλέκετε με εγγραφές, μπορείτε να το επισκέπτεστε όποτε θέλετε να δείτε κάτι που πραγματικά σας ενδιαφέρει!

Ελληνικό msn

ΤΟ msn το χρησιμοποιούμε σχεδόν όλοι. Θα χαρείτε λοιπόν να μάθετε ότι από χθες το πόρταλ λειτουργεί επίσημα και στη γλώσσα μας. Στο http://gr.msn.com θα ενημερωθείτε για την ελληνική βερσιόν του msn που, όπως και στις ξενόγλωσσες εκδόσεις του, είναι γεμάτη από θέματα lifestyle, αφιερώματα στις διάφορες μορφές ψυχαγωγίας, προτάσεις για εξόδους και αποδράσεις, αλλά και ενημέρωση για τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας. Για να είστε μέσα στα παγκόσμια καλλιτεχνικά δρώμενα, μην παραλείψετε να το επισκεφθείτε.

Παιχνίδια!

ΚΑΙ για να μην ξεχνάμε την καθημερινή ανάγκη για παιχνίδια, μπείτε στον διαδικτυακό παιχνιδότοπο του www.one morelevel.com. Δοκιμάζετε ενδεικτικά πίστες από τα παιχνίδια που σας αρέσουν και αν νιώθετε ότι «κολλήσατε», παραγγέλνετε online ολόκληρη την έκδοση. Αλλιώς μπορείτε πάντα να παίζετε τις πρώτες πίστες από τα εκατοντάδες προτεινόμενα παιχνίδια κάθε είδους μέχρι να… βαρεθείτε. Οι δοκιμές είναι δωρεάν και ο όγκος των παιχνιδιών ικανός να ικανοποιήσει τα γούστα όλων. Ρίξτε μια ματιά!

enet.gr

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.