ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Πως θα κάνετε ερώτηση, αναφορά ή καταγγελία προς το Δημόσιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάθε ερώτηση, αναφορά ή καταγγελία προς το Δημόσιο πρέπει να πρωτοκολλάται στη σχετική υπηρεσία προκειμένου να είναι έγκυρη και δεσμευτική ως προς την απάντησή της. Σε περίπτωση αποστολής της αναφοράς με τηλεομοιοτυπία, ο αριθμός πρωτοκόλλου πρέπει επίσης να απαιτηθεί σε έντυπη μορφή τηλεομοιοτυπίας και όχι προφορικά. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ προσθέστε στο έγγραφό σας τη φράση: «Επιφυλάσσομαι για το μέλλον να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να αποζημιωθώ για κάθε υλική και ηθική βλάβη που μου προξενείται από την πλημμελή άσκηση καθηκόντων υπαλλήλων της υπηρεσίας σας».

ΕΥΓΕΝΙΚΑ πείτε ότι: «Η διαρκής διαπραγμάτευση για το αυτονόητο συνεπάγεται για τον κάθε πολίτη απώλεια χρόνου, χρήματος και το σημαντικότερο, απώλεια ψυχικής ηρεμίας. Καταστάσεις που οδηγούν στην ουσιαστική υποβάθμιση του επιπέδου ζωής του, ακόμη και στη αναίρεση των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων του».

ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. «Κάθε οργανισμός μικρός ή μεγάλος λειτουργεί λανθασμένα όταν διοικείται λανθασμένα από ανθρώπους αδιάφορους, ατάλαντους ή, στη χειρότερη περίπτωση, ιδιοτελείς. Ευελπιστώ ότι είναι στις προθέσεις σας στη συγκεκριμένη περίπτωση να αποδείξετε ότι αυτό δεν θα επιβεβαιώνεται επί μακρόν».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=1&artId=300440&dt=29/04/2010#ixzz0mSadEuJq

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.