Η μεγαλύτερη ταχύτητα έως 7.2 Mbps αποκλειστικά από την COSMOTE

Η μεγαλύτερη ταχύτητα έως 7.2 Mbps αποκλειστικά από την COSMOTE
Ακολουθεί Δελτίο Τύπου.
– Για ασύρματη πρόσβαση στο Internet, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, πιο γρήγορα και οικονομικά από ποτέ

– Νέα τεχνολογία HSUPA (uplink) με πολλαπλάσιες ταχύτητες αποστολής δεδομένων

– Απεριόριστη χρήση για πέντε μήνες

Την πιο γρήγορη ασύρματη πρόσβαση στο Internet στην Ελλάδα, αλλά και τις φθηνότερες χρεώσεις της αγοράς προσφέρει η COSMOTE, από τις 10 Απριλίου, με την εμπορική διάθεση των νέων οικονομικών προγραμμάτων “COSMOTE Internet On The Go”, παραμένοντας σταθερά πρωτοπόρος και ορίζοντας τις εξελίξεις στην Ευρυζωνικότητα Κινητών Δικτύων (Mobile Broadband) στην ελληνική αγορά.

Η COSMOTE παρέχει αποκλειστικά την πιο γρήγορη ευρυζωνική διασύνδεση δεδομένων μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς με την τεχνολογία HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) για ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 7,2 Mbps και με τη νέα τεχνολογία HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) για ταχύτητες αποστολής έως και 1,5 Mbps. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ευρυζωνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, με το δίκτυο 3G της εταιρίας να καλύπτει πάνω από το 80% του ελληνικού πληθυσμού. Προς το παρόν η κάλυψη HSDPA έως 7,2 Mbps / HSUPA παρέχεται σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν τις νέες ταχύτητες μετάδοσης HSPA (High Speed Packet Access) χρησιμοποιώντας μαζί με τον προσωπικό τους υπολογιστή, μία από τις τρεις νέες συσκευές: USB Stick, USB Modem και ExpressCard, αλλά και το νέο εύχρηστο λογισμικό διαχείρισης συνδέσεων “COSMOTE Internet On The Go Connect”.

H COSMOTE ξεκινά, επίσης, από τις 10 Απριλίου, και την εμπορική διάθεση των οικονομικών προγραμμάτων COSMOTE Internet On The Go Basic, 250MB, 5GB, Unlimited και Student , ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές.

Για πέντε ολόκληρους μήνες, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, η COSMOTE προσφέρει απεριόριστη χρήση, με χρέωση μόνο του μηνιαίου παγίου, σε όλους τους συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE Internet On The Go 5GB και COSMOTE Internet On The Go Student. Σημαντικό όφελος επιφυλάσσει η COSMOTE και στους συνδρομητές του προγράμματος COSMOTE Internet On The Go Unlimited, το οποίο προσφέρεται με μειωμένο πάγιο 29,5€ (από 49€), επίσης, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, από τις 10 Απριλίου, αναβαθμίζονται με ακόμα πιο προσιτές χρεώσεις και οι πρόσθετες υπηρεσίες Wireless Internet της COSMOTE για συνδρομητές προγραμμάτων φωνής που επιθυμούν γρήγορη ασύρματη πρόσβαση στο Internet χρησιμοποιώντας είτε το ίδιο το κινητό τους για πλοήγηση, είτε μέσω προσωπικού υπολογιστή κάνοντας χρήση του κινητού τους τηλεφώνου ως μόντεμ.

Με το COSMOTE Internet On The Go οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερα και πιο οικονομικά ασύρματη πρόσβαση στο Internet, όπου θέλουν, με πιο πλούσιες σε περιεχόμενο “online” εφαρμογές όπως: η πλοήγηση σε ιστοσελίδες με πολυμέσα, η ανταλλαγή e-mail ακόμα και με συνημμένα αρχεία μεγάλου μεγέθους, η αποστολή και λήψη φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο, παιχνίδια κ.λπ.

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.