Γινόμαστε πολυτεχνίτες

Πόσες φορές δεν έχουμε πει ή σκεφτεί τη φράση, “ευτυχώς που υπάρχει και το Internet”, αφού ό,τι θέλουμε να μάθουμε, βρίσκεται ένα κλικ μακριά μας. Για την ακρίβεια, βρίσκεται περισσότερα από ένα κλικ, αφού πρέπει να δώσουμε το κατάλληλο ερώτημα για να πάρουμε την απάντηση που ψάχνουμε.

Ο παράδεισος των οδηγών βρίσκεται στο YouTube. Τόσο εταιρείες όσο και απλοί χρήστες ανεβάζουν βίντεο-οδηγούς για κάθε τι. Με λίγο ψάξιμο μπορούμε να βρούμε από το πώς να αλλάξουμε μια λάμπα, μέχρι λάστιχο στο αυτοκίνητό μας.

Δεν θα ήταν όμως καλύτερο εάν όλα αυτά ήταν συγκεντρωμένα σε ένα μέρος και μάλιστα σε κατηγορίες; Αυτό ακριβώς φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι δημιουργοί του http://www.videojug.com/ και έφτιαξαν ένα site με βίντεο-οδηγούς για ό,τι μπορούμε να φανταστούμε.

Στο VideoJug.com υπάρχουν πάνω από 60.000 δωρεάν βίντεο, τα οποία συνήθως συνοδεύονται από επεξηγηματικά κείμενα και εικόνες για να μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Τα πάντα είναι όμορφα κατηγοριοποιημένα σε ενότητες όπως Food&Drink, DIY&Home, Beauty&Style, Technology&Cars, κ.λπ. Όλα αυτά παρέχονται εντελώς δωρεάν χωρίς καν να χρειάζεται να κάνουμε εγγραφή.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η προσπάθεια του VideoJug.com είναι πολύ σοβαρή, αφού τα βίντεο που φιλοξενεί είναι επαγγελματικού επιπέδου και μάλιστα το site έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές για όσους θέλουν να φτιάξουν και να ανεβάσουν τα δικά τους βίντεο.

πηγή:https://www.ote.gr/web/guest/ote-life

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.