Ζητούνται αποδείξεις, τιμοκατάλογοι ….

Σάββατο 10 Οκτωβρίου καθίσαμε  με την οικογένεια μου σε καφετερία  της Πλατείας Ελευθερίας της Λαμίας. Κατάλογος δεν υπήρχε στο τραπέζι μας ούτε σε γειτονικά τραπέζια . Παραγγείλαμε τα πράγματα ήρθαν χωρίς απόδειξη .Παρατηρώντας  τους σερβιτόρους διαπίστωσα οτι  και στους άλλους πελάτες δεν έφερναν αποδείξεις. Όταν ζήτησα να πληρώσουμε   είπα στο σερβιτόρο γιατί δεν φέρνει αποδείξεις και μου απάντησε χασκογελώντας ότι αυτός δεν ξέρει τίποτα. Δηλαδή μέσα στο κέντρο της Λαμίας παρανομεί ασύστολα    και κανείς δεν τον σταματάει.
Οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες που είναι ?

Κυριακή 11 Οκτωβρίου καθίσαμε  με την οικογένεια μου σε ταβέρνα της Ανάβρας Μαγνησίας. . Κατάλογος δεν υπήρχε στο τραπέζι μας ούτε σε γειτονικά τραπέζια . Όταν ήρθε η σερβιτόρα να παραγγείλουμε μας λέει μόνο μία λέξη : «Ακούω»  Της είπαμε ότι δεν ξέρουμε τι θα παραγγείλουμε αφού κατάλογος στο τραπέζι δεν υπήρχε. Μας λέει  προφορικά τι έχει και παραγγέλνουμε. Μαζί με τα φαγητά που παραγγείλαμε ήρθαν και δυο επιλογές της διεύθυνσης χωρίς  εμείς να τα έχουμε παραγγείλει !   Τα πράγματα ήρθαν  χωρίς απόδειξη .Παρατηρώντας  τη σερβιτόρα διαπίστωσα ότι  και στους άλλους πελάτες δεν έφερνε αποδείξεις. Όταν ζήτησα να πληρώσουμε μας έφερε ένα κουρελόχαρτο που το ζήτησα για ενθύμιο γιατί είναι συλλεκτικό κομμάτι . Πατήστε παρακάτω για να το θαυμάσετε.

apodixi-maimou.pdf

Οι ατομική μου ευθύνη είναι : α]Δεν ζήτησα κατάλογο. β] Δεν απαίτησα νόμιμη απόδειξη. Όμως  σε άλλες περιπτώσεις που το έχω κάνει χάλασα τη διάθεση τη δική μου και κυρίως της οικογένειας μου από την ένταση που συνήθως δημιουργείται .

Δεν είναι εύκολο κάθε φορά να τσακώνεσαι για αυτά που δικαιούσαι ! Αυτό που κάνω είναι να μην ξαναπηγαίνω σε τέτοια μαγαζιά και σε μερικές περιπτώσεις  να κάνω καταγγελία στα :

1520

2103401113

http://www.ypee.gr/ypeenew/PIndex.aspx?pid=23

Υ.Γ Αυτό που δεν έχω κατάλαβει γιατί οι τιμές είναι αυτές σε… χωριό

Κοινοποίηση

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.