Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για το καινούριο σου PC ή μετά το format

Έκανες format αλλά δεν ξέρεις ποια από όλα τα προγράμματα να διαλέξεις; Βαριέσαι να ψάξεις όλο το site; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, εδώ θα σου δείξω μία πλήρη λίστα προγραμμάτων που μπορείς να εγκαταστήσεις μετά από format ή σε ένα καινούριο PC.

Το πρώτο πράγμα που χρειάζομαι προσωπικά είναι ένα antivirus, πριν αρχίσω να επισκέπτομαι οποιαδήποτε σελίδα (ποτέ δεν ξέρεις που παραμονεύει ο κίνδυνος).
Σου συστήνω το ενσωματωμένο της Microsoft, το Windows Defender. Πολύ ελαφρύ και βαθμολογήθηκε ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα προστασίας.

Παρακάτω, σου έχω ετοιμάσει μία λίστα για να μη σε κουράζω με πολλά λόγια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις πάνω στο όνομα του προγράμματος και θα σε μεταφέρει στο αντίστοιχο άρθρο που γράψαμε για να το αξιολογήσεις και φυσικά να το κατεβάσεις.


Tip: Επίσης, όταν αποφασίσεις να κάνεις φορματ, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις το double Driver για να πάρεις backup όλους τους drivers του υπολογιστή σου, ούτως ώστε να τους εγκαταστήσεις εκ νέου μετά το φορμάτ χωρίς να χρειάζεσαι να τους ψάχνεις στο διαδίκτυο.

ΠΗΓΗ: https://www.dwrean.net/2020/05/ta-kalitera-dorean-programmata.html

Κοινοποίηση

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.