Γιατρός ζήτησε «φακελάκι» και συνελήφθη

Γιατρός ζήτησε «φακελάκι» και συνελήφθη
Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 19:27 UPD:19:35

Για δωροληψία υπαλλήλου και αντίσταση συνελήφθη 51χρονος γιατρός νοσοκομείου της Αττικής.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε από συγγενικό του πρόσωπο 600 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί της Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προσημείωσαν το χρηματικό αυτό ποσό και το παρέδωσαν στον καταγγέλλοντα, ο οποίος, σε συνάντηση στο γραφείο του γιατρού μετά την επέμβαση, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο.

Τότε αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τον 51χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο φάκελος με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν στο γραφείο, στο σπίτι και στην κατοχή του γιατρού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23.215 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

naftemporiki.gr

Κοινοποίηση

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.